Paragnosten en mediums

paragnosten en mediumsParagnosten en mediums zijn er al sinds mensenheugenis.  Sinds mensenheugenis worden door sommige mensen dingen waargenomen die anderen niet kunnen zien, voelen, ruiken, horen, proeven, duservaren. Bij deze mensen, ook wel paragnosten genoemd, is het zesde zintuig sterk(er) ontwikkeld. In de oude tijden werden zij ook wel de helers, waarzeggers, medicijnmannen, stamoudsten en orakels genoemd. Mensen zochten deze paragnosten op voor raad, advies, visioenen van de toekomst, magie, contact met de doden en het helen van energie. Sommige mensen zijn geboren paragnosten, anderen zijn dit geworden door een heftige, emotionele gebeurtenis in hun leven.

De energie die bij een dergelijke gebeurtenis gepaard gaat opent de deur naar het zesde zintuig. Dit zintuig staat ook wel bekend als de zevende chakra (kruin) die verbinding maakt met het hogere zelf, de kosmos. Dit zintuig (chakra) kan getraind worden, mits de persoon over veel discipline en wilskracht beschikt. Het kost vaak vele jaren om voldoende stimulus te bereiken voor een permanente verbinding met het boven zintuigelijke, oftewel het paranormale. Dit is dan ook zeker een geldige reden waarom mensen kiezen voor een consult van een paragnost. Zeker in deze drukke, veeleisende maatschappij bestaat er soms simpelweg geen tijd en energie meer om zelf de gaven te bevrijden en verzorgen!

Veel paragnosten maken gebruik van middelen, zoals Tarot- of Lenormand kaarten, om hun kostbare gaven te concentreren, bundelen en versterken, maar ook mineralen en magische rituelen spelen vaak een belangrijke rol. Andere brengers van het licht werken alleen vanuit een specifiek zintuig, zoals hun gehoor, smaak of zicht. Sommigen hebben zelfs gidsen of dierengeesten die hen de weg wijzen. Zoals u begrijpt bestaan er vele verschillende soorten paragnosten, maar wat de meesten van hen bind is de wil en roeping om mensen te helpen en negatieve energie om te zetten in positieve.

De westerse maatschappij en bovenal wetenschap zijn vaak sceptisch ten opzichte van het bovennatuurlijke. Verblind door consumentisme en een overkill aan ratio, waarbij gevoelens en instincten structureel onderdrukt worden, schilderenwetenschappers paragnosten af als kwakzalvers en leugenaars. Vervolgens worden deze ‘helers’ alsnog stiekem geraadpleegd als het even tegen zit of bepaalde zaken niet alleen met het verstand verklaard kunnen worden. De behoefte aan een consult, waarbij hulp en advies vanuit de spirituele wereld via paragnosten een centrale rol spelen, zal dus altijd blijven bestaan, zoals het al duizenden jaren bestaan heeft.

De spiritueel begaafde medewerkers van astroreading.nl gebruiken hun paragnostische kwaliteiten via diverse kanalen,om wie dat wenst een degelijk consult te geven. Ze zijn allen ervaren en al een geruime tijd werkzaam met hun gaven. Cliënten worden met respect, eerlijkheid en beschermde privacy zo goed mogelijk bijgestaan.

Astroreading.nl