Mediums

Medium? Wat is daadwerkelijk een Medium?   Medium? Wat is daadwerkelijk een Medium?  Mediums worden gezien als een tussenpersonen. Een medium is als het ware een kanaal tussen het bestaande en onzichtbare.

Mediums en het Spirituele, Binnen het spirituele is een medium een persoon die over paranormale gaven beschikt, waardoor een medium zielen en/of geesten ziet van overledenen en zo kan een overledenen via het medium met mensen op aarde  communiceren.

Dus het paranormale zoals waarzeggers, helderziende, paragnost zijn dus kwaliteiten die effectief allemaal hetzelfde betekenen maar alleen paranormaal verschillend zijn.

Mediums en Gidsen, Een medium kan informatie krijgen van een gids of van een persoon die overleden is. Een medium is een doorgeefluik van Gidsen, engelen, zielen, overledenen. Een medium werkt ook via het zogezegde 3e oog. Via het 3e oog  ziet een medium filmbeeldjes die als het ware op hun netvlies worden gebrand.

Doorgeefluik, Een medium is eigenlijk een doorgeefluik die zijn informatie op een zo goed mogelijke manier zal overbrengen en naar de persoon die graag wil communiceren met een dierbare overledenen..

Betrouwbaar mediums, Wat is eigenlijk eigenlijk een betrouwbaar medium? En wanneer weet je of het medium  betrouwbaar is. Dat is sowieso best moeilijk, want een betrouwbaar medium kan ook een slechte dag hebben en zo dan ook op het moment van een reading niet de juiste informatie doorgeven. Een betrouwbaar medium te raadplegen voor advies en inzichten is altijd goed. Verder is het voor jezelf wat je met de inzicht en adviezen gaat doen.

Erkende mediums, Als medium word je geboren en als jij er aan toe bent of verder wilt ontwikkelen dan kan dat natuurlijk. Natuurlijk heb je hele sterke mediums en ook weer mediums die niet zo sterk zijn. Zie het als amateur en prof voetballers als je het niet in je hebt zal het zich ook nooit ontwikkelen.  Zo zijn er ook personen die gecertificeerd zijn door een medium cursus. Je kan zoveel mediums cursussen doen wat je wilt veel geld voor betalen en er een certificaat voor krijgen, maar dan mag en ben je nog geen erkende medium.

In Nederland is er hellemaal geen officiële erkende school voor erkende mediums!!

Wel zijn er Erkende mediums te vinden op Astroreading.nl