NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  BE  0907 - 37065(150cpm.)  BE Credits klik hier(100cpm.)

Gastenboek

Gastenboek van Astroreading is bedoeld voor een compliment naar de consulent. Wij houden ons het recht wat wel of niet geplaatst wordt!! Astroreading team. Voor meldingen, klachten etc hebben wij een contact formulier.

Hallo Sherani, ik wil graag weer een consult indien mogelijk. Heel veel dingen die je me hebt verteld zijn uitgekomen ik sta letterlijk versteld. Ik heb je heel hard nodig maar zie je bijna nooit meer online. Heel veel liefss

lieve anneke,

(mensen die mij kennen, weten dat ik dit woord
selektief gebruik.)
ik heb je vanavond voor het eerste op deze lijn ont-moet, en ik voel mij vol verwondering, dankbaarheid en verstilling door je intens diepe afstemming op mij.
dat er een andere vrouw bestaat, die zo goed aanvoelt, weet. ziet, hoort hoe mijn relatie en ikzelf in elkaar steken. je liefde en wijsheid klinken door alles heen. het is voor mij een kado aan het einde van deze zware dag en neem ik mee de nacht in.dat je voor heel veel mensen je licht mag laten schijnen! so long..
beppie

Hallo Michael vorige bericht kwam niet door heel blij dat ik je heb mogen ontmoeten door deze astro lijn mijn dank is zeer groot en verwonderd jij zag mijn sleutelbos die ik al heel lang kwijt was ik heb een vreugde dansje gemaakt en een ieder die het maar horen wilde verteld van jouw gave verbazend hoe jij mensen op afstand helpt lieve Brain mijn dank is zeer groot en bedankt dat je met je gave zo veel voor je mede mens wil doen ik geef dit door heb al veel bewijzen van jou blijf in ons midden mijn dank is groot liefs Ria uit Nieuw-lekkerland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.