NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  BE  0907 - 37065(150cpm.)  BE Credits klik hier(100cpm.)
Paragnost Mieke Moon
Afwezig

Paragnost Mieke Moon

Lieve mensen, ik werk ruim 30 jaar als heldervoelend helderziend hoogsensitief spiritueel Nieuwetijdswerker en als gecertificeerd Engelenmedium en Angel Card Reader door de werelbekende Engelenexperte, Doreen Virtue, kan ik jouop een zuivere,  heldere manier handvatten aanreiken en een kijk geven op komende tendenzen vanuit jouw Akasha, jouw blauwdruk.

Ik belicht met alle zorg en betrokkenheid  graag via oa Engelenkaarten en dieper schouwen jouw vragen. 

Als Reiki Master en Soul Body Fusion Practitioner kan ik jou en je diertjes( gediplomeerd energetisch dierentherapeute - communicator - stervensbegeleider en rouwverwerking voor mens en dier) ook op afstand ondersteunen, concrete tips en tools meegeven. 

Ik bied je eveneens inzichten vanuit astrologische kosmische invalshoek, zodat je je ook mag verbinden met jouw Zielspad. 

Alle  vragen over je huisdieren, alle vragen rond Nieuwetijds- Indigo- Kristalkinderen, relatieproblematiek op een dieper niveau, juridische adviezen, adviezen op gezondheidsvlak enz beantwoord ik graag. Voor andere problemen waaronder slaapstoornissen, angst en fobieën, eetstoornissen, depressie kan ik je ook ondersteunen als gediplomeerd als Mindfulnesstrainer en relatietherapeute.

Een luisterend oor, er gewoon ook zijn voor jou in verbondenheid, van hart tot hart, van ziel tot ziel, vertrouwend dat alle gesprekken die we voeren, in uiterst respectvolle discretie worden gevoerd. Ik geef je graag één belangrijke gedachte mee voor deze tijd: " JIJ BENT DE KAPITEIN VAN JE SCHIP. ZORG ERVOOR DAT JIJ AAN HET ROER STAAT. JIJ BEPAALT JOUW KOERS, EN JIJ BEPAALT WIE MEEVAART MET JOUW SCHIP EN WIE NIET, WIE JE VRIENDELIJK EN LIEFDEVOL VERZOEKT HET SCHIP TE VERLATEN. EN DIT IN WEDERZIJDS RESPECT."

Ik bezit volgende eigenschappen: Heldervoelend - Healer voor mens en dier - Akashareader 

Een warme hartengroet in een mooie verbinding.

Medium Mieke - Moon

www.miekecoigne.com