NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  BE  0907 - 37065(150cpm.)  BE Credits klik hier(100cpm.)
Medium Noa
Beschikbaar

Medium Noa

Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken.

Ik ben een erkend transmedium en vertrouwenspersoon. Mijn gaven zijn; helderhoren, helderweten en helderziend.

Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Verdere disciplines zijn werken met de Dr. Bach bloesem remedies (ook voor dieren), edelsteentherapie en pendelen.

Omdat mijn aangeboren gaven zo krachtig zijn, heb ik geen hulpmiddelen nodig om de juiste informatie voor u te ontvangen.

Mijn cliƫnten ervaren mijn transmediumschap als zuiver en sterk. Ik zal dit nooit zo over mijzelf zeggen, maar al mijn vaste cliƫnten vertellen mij dit. Zij geven mij aan dat de informatie die ik mag ontvangen, altijd klopt en op waarheid berust.

Voor u is het iets om zelf te ervaren, het valt bijna niet uit te leggen op schrift. Ook kan ik u op afstand magnetiseren, dit doe ik ook voor dieren, met paarden als mijn specialiteit. En alles met goed resultaat. Ik gebruik geen hulpmiddelen zoals kaarten en ik beantwoord geen medische vragen.

Vanuit mijn vak als maatschappelijk werkster kan ik u begeleiden om de juiste weg voor u verder te bewandelen. Ook tijdens uw contact met div. instanties zoals Jeugdzorg. Al vele jaren lang, begeleid ik top advocaten binnen hun werkgebied. Vandaar dat ik u ook met juridische kwesties goed kan ondersteunen.

Mocht u een luisterend oor nodig hebben, of een klankbord, u kunt werkelijk met alles bij mij terecht.

Geen vraag is mij te vreemd.

Talen: Nederlands, Engels en Duits