NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  NL 2 0900 - 27 444 88 (90cpm.)  BE Credits klik hier(100cpm.)
Medium Miranda
Afwezig

Medium Miranda

Welkom lieve mensen, Ik ben Miranda.

Paragnoste, aangeboren medium, helder -voelend, -wetend, -ziend, -horend en life coach. Mijn misse in dit leven is mensen te helpen om terug sterk op eigen pad te staan, alsook advies, steun, inzicht geven op alle levensvragen en spiritualiteit. Ik heb hier brede ervaringen.

Ik ben sterke gespecialiseerd in relaties, liefde, toekomstprognose, life coach, kinderen, werk/bedrijven, blokkades, twijfels/onzekerheden, enz... Alle antwoorden krijg ik direct tijdens het consult door mijn gidsen contact.

Ik werk op een eerlijke en oprechte manier met kracht van de moeder natuur. Als nodig gebruik ik de Lenormandkaarten. Door de jaren heb ik al veel mensen geholpen een betere zinvol leven te kunnen genieten. Met al je vragen kunt u bij mij terecht.

Ik ben gecertificeerd Relatie Therapeute met veel ervaring en deskundig op dit vak. Ik coach mensen al jaren op alle niveaus, ook kunt u bij mij terecht met vragen over bedrijven/zaak en geen vraag is voor mij te gek.

Als coach en met hulp van mijn sterke mediumiteit, kan ik u verder helpen met alle u vragen iov uw toekomst, twijfels/onzekerheden, spirituele ontwikkeling, liefde, relaties... Daarenboven ben ik met veel geduld en liefde ook een uitstekend luisterend oor voor u.

U kunt ook een foto opsturen. Daarvan krijg ik direct gedetailleerde informatie over de persoon waar u over hebt. Ik kan door middel van een voornaam, direct verbinding maken met een persoon/situatie waar u over hebt.

Via direct contact met mijn team gidsen krijg ik hele specifieke antwoorden en gedetailleerde informatie door over deze persoon/situatie. Voor alle vragen kunt u bij mij terecht.

Ik help je verder in leven met veel liefde en licht.

Ik geef consulten in het Nederlands, Engels, Spaans en Portugees.

Tot gauw, Medium Miranda.