NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  BE  0907 - 37065(150cpm.)  BE Credits klik hier(100cpm.)
Medium Margret
Afwezig

Medium Margret

Hay ik ben Margret,

Sjamaans medium, paragnoste en spiritueel adviseuse.

Ik werk met mn dierenkaarten en het keltische kruis, en ben gespecialiseerd in zielsliefde, tweelingzielen, en het aantrek en loslaat patroon hierin, karma, vorige levens en de afwikkeling daarvan in dit leven.

Ik kan inzicht brengen met moeilijke vragen over relatie, werk, toekomst, of u begeleidinen in het herkennen en doorbreken van oude patronen.

Wilt u meer weten over spiritualiteit, of hulp met u spirituele ontwikkeling?

Ook over vragen of problemen met sexsualiteit kunt u bij mij terecht blijven vele vragen onbeantwoord..?

Uw Totemdier Weet u welk totemdier u heeft?

Elk mens heeft een aantal vaste Totemdieren die in u leven meereizen. Deze diere kunnen u helpen meer over uzelf te leren, en om als een waarzeg methoden mee te werken. Wij horen net als de dieren bij de natuur, en elk deel van deze waardevolle schepping heeft zijn plaats en nut op moeder Aarde.. Via de dieren kunnen we onze oude verbindingen met onszelf, en anderen te vinden en gaan begrijpen.

Ik kan u helpen bij het vinden van u totemdieren, en vertellen waarom deze dieren bij u zijn.. dan heb ik als dat mag 3 foto's van schilden die ik maak U kunt schilden bij mij bestellen met u totemdier en/of indiaanse tekst.

Deze schilden zijn gemaakt van zeemleer of hout en de kosten zijn 30 euro inclusief verzendkosten...ik sta u graag te woord.

Hartelijke groet Medium Margret